Uploaded image for project: 'Community Forums Development'
  1. Community Forums Development
  2. FORUMS-60

Text fails to render properly inside Excerpt element in topic page

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Done (View Workflow)
    • Priority: Medium
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2.25.0
    • Fix Version/s: 6.26.3
    • Labels:
      None
    • Sprint:
      Sprint 108, Sprint 109, Sprint 110
    • Story Points:
      3
    • Critical Points:
      0

      Description

      Versions Tested

      Community Forums for Confluence 2.25.0
      Confluence 6.9.3

      Steps to Reproduce

      • Create a new forum
      • Create a new topic
      • In the body of the page, insert an Excerpt element
      • Place text inside the Excerpt that contains special characters such as apostrophes / ampersands
      • Click Publish
      • Return to the forum page

      Expected Result

      The text inside the Excerpt is shown as input

      Actual Result

      The special characters are replaced with their HTML codes (see screenshots)

        Attachments

          Structure

            Activity

              People

              Assignee:
              amoran Alain Moran
              Reporter:
              tgough Tony Gough
              Votes:
              2 Vote for this issue
              Watchers:
              7 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:

                  Structure Helper Panel