Uploaded image for project: 'SR for Jira - Development'
  1. SR for Jira - Development
  2. SRJIRA-2102

visual editor and behaviours does not always work

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Done
    • Priority: High
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 4.3.13
    • Fix Version/s: 4.3.18, 5.4.49
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Sprint:
      Sprint 27 - Ends Nov 18, Sprint 27 - Ends Jan 24, Sprint 27 - Ends Feb 15
    • Critical Points:
      7.9

      Description

      Functional tests need to be run with visual editor enabled (Admin -> Rich text editor).

      I could not reproduce this reliably... and I didn't get errors in Edge (although they have been reported).

      The most reliable way I could get to reproduce this was open the create issue dialog, switch to text mode. Open again, then switch to visual mode. Open again, on sometimes (but not always) on that occasion the field would be empty.

      Also, just repeatedly reopening the form left the field empty sometimes.

      It must be a timing issue, we're probably trying to set the value before the control is ready.

      In at least one case, the occurrence of this issue is related to which tab the editor appears on

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              tbatagiannis Thanos Batagiannis
              Reporter:
              jechlin Jamie Echlin
              Votes:
              23 Vote for this issue
              Watchers:
              40 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:

                  Time Tracking

                  Estimated:
                  Original Estimate - 2 days
                  2d
                  Remaining:
                  Remaining Estimate - 2 days
                  2d
                  Logged:
                  Time Spent - Not Specified
                  Not Specified