Uploaded image for project: 'SR for Jira - Development'
  1. SR for Jira - Development
  2. SRJIRA-3901

UserMessageUtil does not show the flag when run within Automation for Jira MANUAL rule

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Done
    • Priority: Trivial
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 5.6.2
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Third-Party Apps
    • Labels:
      None
    • Sprint:
      SR4J Sprint 89
    • Critical Points:
      1

      Description

       

      Steps to reproduce:

      1. Install Scriptrunner and Automation for Jira
      2. Go to Project Settings area and then on the left menu "Project Automation"
      3. For the "When" select "Manually Triggered"
      4. For the next step "Then" select the "Execute a ScriptRunner script" action and add this script:
        import com.onresolve.scriptrunner.runner.util.UserMessageUtil
        
        UserMessageUtil.success("Hello from Scriptrunner!")
        
      1. Save and publish the rule
      2. Trigger the rule by going to an Issue and then under the more menu find the name of your automation rule and click it

      Expected result is to see the message we created
      Actual result is that the standard "Automation for Jira" message will show

       

      Note: The Scriptrunner message will show for the Rules that are not Set to run Manually if the user enables this option within automation for jira:

       

       

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            twozniak Tomasz Wozniak
            Reporter:
            mclark Matthew Clark
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: